Even voorstellen

Home

     

Beste beeld
met 1024-768
of hoger!

Welkom! 

Mijn naam is Marianne Breugelmans. Momenteel werk en woon ik in Deventer en ben ik werkzaam als zelfstandig kunstenaar binnen mijn bedrijf Arte-Aparte. 

Na in verschillende vakgebieden gewerkt te hebben, heb ik van 1989 tot 1993 de vakopleiding reclametekenen gevolgd en ben ik als zelfstandig grafisch vormgever aan de slag gegaan.

Vanwege mijn grote interesse in kunst en mijn passie voor schilderen ben ik in 2000 naast mijn grafische werk gestart met schilderen, meestal collagewerken met acrylverf. 

De kennis uit mijn opleiding, Summer schools en workshops op het terrein van kunst, fotografie en interieurstyling vermengen zich in mijn foto- en acrylcollages. In (foto)beeld, texturen en kleur komen mijn grafische passie en kennis sterk naar voren, wat een geheel eigen stijl is geworden. 

Mijn motto is: ‘Nooit een saaie dag’. In 2003 heb ik een jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Terug in Nederland heb ik enkele jaren mijn huis ingericht als Home-Gallery, waar ik regelmatig activiteiten en (kunst)ontmoetingen organiseerde. Deze activiteiten waren vaak verbonden aan een sociaal-maatschappelijk doel. In 2018/begin 2019 woonde ik in Olst en werkte ik vanuit mijn ‘Atelier Arte Aparte’. 

Naast deelname aan kunstroutes en kunstmarkten exposeerde ik ook vanuit hier weer in- en extern. Nu werk ik vanuit mijn thuislocatie in de mooie Hanzestad Deventer.

Op dit moment kies ik vaak  architectuur als onderwerp. Gefragmenteerde foto- en textuurmaterialen verwerk ik in diverse lagen met acrylverf, soms in rustige kleuren, soms explosief. Tevens speel ik met perspectief en zichtlijnen in de compositie en fragmentering om de kijker zelf een eigen beeld en gevoel bij het schilderij te laten krijgen.

Een selectie van mijn werken door de jaren heen vindt u op deze website.

Heeft u vragen of wilt u meer info, bel of mail mij vrijblijvend.

Hartelijke groet! Marianne

 

 

 

 

  

 

Laatst bijgewerkt: woensdag 21 juli 2021
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met marianne@arte-aparte.com.
© 2003 Arte-Aparte. Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK onder nummer 76931498 (Arte-Aparte)
BTW-id: NL003146425B40