Kunstroute 2006

Home
Omhoog

     

bullet Beste beeld
met 1024-768
of hoger!

KUNSTROUTE SPARRENBURG 2006

25 EN 26 NOVEMBER 2006

 

Meer dan 20 enthousiaste kunstenaars uit Sparrenburg exposeerden in dit laatste weekend van november hun werk 'thuis'. Schilderijen met gemengde techniek, portretten, glasobjecten, beelden en keramiek waren in ieders eigen stijl te bewonderen.

Voor kinderen van de basisschool was er een speciale zoektocht voorbereid waarin de kinderen, onder begeleiding van volwassenen, op een speelse manier op bezoek gingen bij de kunstenaars.

Basisschool de Vlek was het info-en expo-punt van de kunstroute. Bezoekers ontvingen hier een boekje, met een kenschets van de kunstenaar en het werk. Tevens trof men  daarin een plattegrond aan met de locaties van de kunstenaars. Enkele kunstenaars hadden hun werk op basisschool de Vlek geëxposeerd. Dit werk was ook vrij te bezichtigen. De zaterdagmiddag werd opgeluisterd met zang van de groep Toonkunst

Ruim 90 bezoekers bezochten tijdens deze twee dagen de Home Gallery van Arte-Aparte. Vanwege het grote succes wordt in de komende maanden bezien op welke wijze dit initiatief van de Wijkraad van Sparrenburg Rosmalen een vervolg kan krijgen.


 

 

 

  

 

Laatst bijgewerkt: zondag 07 februari 2021
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met marianne@arte-aparte.com.
© 2003 Arte-Aparte. Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK onder nummer 76931498 (Arte-Aparte)
BTW-id: NL003146425B40